3 jarig jubileum LimburgseVisser.nl

3 jarig jubileum LimburgseVisser.nl.

LimburgseVisser.nl is al 3 jaar online en nog altijd met succes! Ondanks dat ik het laatste half jaar weinig tot bijna niet ben kunnen gaan vissen door weersomstandigheden, mijn dochter en andere prioriteiten wordt de website nog altijd druk bezocht dagelijks. Dit is natuurlijk super als ik de statistieken zie en de website (LimburgeVisser) z’n groot succes is geworden. Dit had ik natuurlijk nooit kunnen denken, wel hopen maar het is altijd afwachten hoe dit soort dingen aanslaan. Zitten mensen wel te wachten op een website over vis-avonturen, zijn mensen wel geïnteresseerd in mijn avonturen of kennis die ik wil overbrengen en delen. Het antwoord is volmondig JA, mensen komen dagelijks een kijkje nemen op de website en krijg vele positieve feedbacks over de inhoud, avonturen etc. Grappig is dat zo nu en dan mensen je zelfs herkennen en je voorzichtig aanspreken tijdens het winkelen of dergelijke met “Hey, ben jij niet LimburgseVisser?“.
Ook vragen mensen als ik een tijdje niets posten doe van “hey, wanneer zet je weer iets online? Wanneer ga je weer vissen?). Kortom het is voor mij genieten hoe mensen dit zo leuk oppakken en ook geïnteresseerd zijn in mijn hobby.

 

LimburgseVisser achter de schermen.

Zoals al eerder naar voren is gekomen vergt dit veel tijd en energie. Opnames maken tijdens het vissen, de voorbereiding, monteren van de filmpjes, onderhoudt en online houden van de website en noem maar zo op. Dit doe ik met plezier maar omdat dit veel tijd kost is dit de laatste paar maanden minder tot niet actief geweest. Echter heb ik NIET stil gezeten en heb ik verschillende dingen gekocht om nog beter alles live op te nemen en nog beter alles in kaart te brengen. Een nieuwe camera, nieuw statief, betere geluid en opname-apparatuur, microfoon verbeteringen etc zijn een feit om het opnemen nog beter van kwaliteit te voorzien. Ook onderhoudt ik op de achtergrond wekelijks mijn website om deze online te houden en goed bereikbaar is voor iedereen en overal.
Ook heb ik voor in de toekomst dingen gepland, denk aan vissen door ’t land zoals op kanalen, rivieren of vissen vanuit de boot. Dit staat allemaal op de planning komend vis seizoen. Uiteraard zo nu en dan in gezelschap of juist een dagje lekker alleen. Nu de dochter iets ouder is, is het makkelijker het vissen weer vaker te doen. Ik kan komend seizoen vaker gaan vissen, en dus meer avonturen komen eraan. Uiteraard komen er nieuwe reviews, tips en trucs online, kortom weer een heel jaar vol leuke ontwikkelingen en gebeurtenissen.

 

Support jij LimburgseVisser al?

Men kan in het kopje support terug lezen op welke manieren je LimburgseVisser kan supporten in zijn werk. Meestal bij vele website etc kost dit alleen maar geld en zitten mensen er vaak niet op te wachten. Bij LimburgseVisser bestaat er zeker een mogelijkheid te supporten doormiddel van artikelen van LimburgseVisser te kopen. Echter is er ook een mogelijkheid om te supporten zonder men dit geld kost. Daarom vind men op de website een 2 tal reclame blokken. Als men daar vrijwillig zo nu en dan op willen klikken dan krijgt LimburgseVisser bij elke klik een kleine bijdrage zonder jullie geld doneren of iets kopen. Hoe dit in zijn werk gaat? Dat kan men terug lezen bij “Support“.

 

LimburgseVisser zegt bedankt!

Ik wil via deze weg iedereen bedanken die de website (en mij) deze 3 jaar hebben ge-support, en dit nog dagelijks doen. Ook voor de mensen die mij in de toekomst supporten en mij volgen, bedankt voor jullie interesse! Ik hoop natuurlijk dat ik dit nog vele jaren mag blijven doen, en dat de website, mijn avonturen, reviews etc zo populair blijven als nu. Hou de website in de gaten, hou LimburgseVisser in de gaten via social media  om op de hoogte te blijven en mee te genieten van nieuwe avonturen.

BEDANKT IEDEREEN VOOR JULLIE SUPPORT EN FIJNE FEEDBACKS!
LimburgseVisser.

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *