We gaan en blijven vissen!

Het is al een tijdje rustig op LimburgseVisser.nl?

Klopt helaas is het de laatste tijd wat rustig rondom LimburgseVisser. Reden hiervoor is de tijd om te kunnen gaan vissen. Zoals iedereen inmiddels weet ben ik trotse vader van een dochter en eist dit al mijn vrije tijd op. Beide zowel ik als me vrouw werken en als een van ons vrij heeft zijn we natuurlijk bij onze dochter en is er voor nu geen tijd voor te vissen. Natuurlijk mis ik het vissen en wil ik in de toekomst het anders gaan aanpakken. Niet meer volledige dagen vissen maar soms gewoon even een paar uurtjes. Bijvoorbeeld smorgens als ik vrij ben en de vrouw later moet werken. Dan kan ik even een paar uur in de ochtend gaan vissen. Of bijvoorbeeld in de avond als ik om 3 of 4 uur thuis ben en de vrouw ook vroege heeft gehad. Dan even snel de spullen pakken en 2 of 3 uurtjes gaan vissen in de avond. Natuurlijk wil ik ook zo nu en dan een dag gaan vissen. Het is even passen en meten om het in het drukke leventje van nu passend te krijgen maar ik ga zeker weer het oppakken.

Wat kunnen we dan verwachten in de toekomst?

Zoals ik al zij korte vis sessies en natuurlijk ook een dag vissen. Uiteindelijk staat nog altijd op het kanaal vissen op de planning en vissen op de boot.. Dit zal in onze vakantie plaats vinden dat wij volgende maand hebben. Natuurlijk wil ik jullie niet tot volgende maand laten wachten en zal ik reviews gaan plaatsen en de korte vis sessies natuurlijk verfilmen en delen. Kortom het vissen blijft alleen voor nu wat minder. Als onze dochter groter is kan ze soms mee gaan naar de waterkant en mee genieten van de mooie dag. We blijven vissen en we blijven deze blog actief houden om jullie mee te laten genieten van de mooie avonturen.

Voor nu bedankt ik iedereen voor het begrip dat het nu dus wat op een laag pitje brand, maar nogmaals hier komt snel verandering in!!
Ook vind ik het super te zien aan de statistieken etc op me site dat jullie nog gewoon massaal de blog blijven bezoeken en zo elke dag even kijken of er iets nieuws opstaat. Bedankt ieder voor deze mooie steun, dit doet goed te zien als iemand een blog opent om mensen mee te laten genieten in hem of haar interesse of hobby en dit ook zo massaal gevolgd wordt.

Bedankt iedereen!
LimburgseVisser.

1 Commentaar

  1. May

    Heb de app nu????????????
    Hij is overzichtelijk en werkt goed
    Gr. May

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *