LimburgseVisser opent eigen webshop

LimburgseVisser opent eigen webshop.

Na een aantal dagen druk op de achtergrond bezig te zijn geweest mijn eigen webshop online te krijgen is het eindelijk gelukt. De webshop is online!

Vanaf heden kan men in de webshop LimburgseVisser artikelen kopen en zo mijn website supporten. Alle inkomen van de webshop worden gebruikt voor de webshop. Denk aan onderhoudt, webruimte, server ruimte, betaalde plugins etc etc. Al dit kost geld om de site online te houden. Om de kosten een beetje te onderdrukken en het betaalbaar voor mij blijft heb ik dit systeem in het leven geroepen. Geen vervelende reclames op de site, geen vraag naar donaties kortom geen gezeur op de website maar de vrij keuze om LimburgseVisser te steunen/supporten. Wil jij mij een steuntje in de rug geven? Wil jij de site supporten, wil jij de avonturen nog jaren blijven volgen. Koop nu jou favoriete artikelen in de geheel vernieuwde/nieuwe webshop.

Waar vind ik de webshop?

De webshop is te vinden in het menu onder het kopje “Contact & Support“. Als men hierop klikt ziet men de knop “Webshop“, klik hierop en je zult meteen naar de webshop gaan. Men kan ook op >> WEBSHOP << klikken, ook dan beland je meteen in de webshop.

Ik bedank iedereen die een item gekocht heeft uit de webshop en zo de website ge-support heeft!

3 Commentaren

 1. Horny Bach Boys

  Top site

  1. LimburgseVisser (Auteur bericht)

   Dankje heren ?

 2. May

  Je hebt t perfect in elkaar gezet.
  Nu kijken dat er veel respons op komt.
  Echt top gedaan
  Groetjes
  May

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *