LimburgseVisser op Facebook, Twitter & Youtube

soscialmedia11

LimburgseVisser.nl op Facebook, Twitter & Youtube.

LimburgseVisser.nl is vanaf heden ook te volgen via Facebook, Twitter & Youtube. Allen worden ge-up-date met de laatste nieuwtjes, reviews, blogs etc net zoals de website zelf. Natuurlijk blijft de website de hoofdbron en is daar het meeste rondom LimburgseVisser te vinden. Blijf dus nu via socialmedia op de hoogte rondom de website en mijn activiteiten aan de waterkant.

Liever printen voor later erna door te lezen?

Dat kan vanaf heden. Ik bied nu aan dat ook alle berichten, blogs, reviews noem maar op geprint kunnen worden. Hierdoor kan men later erna nog alles op het gemak nalezen. Soms is dit handig om bij de hand te hebben of met iemand te delen die niet zo thuis is in de computer wereld. Kortom printen is mogelijk zodat men het altijd bij de hand heeft.

Waar vind ik de Facebook, Twitter, Youtube en print optie?

Simpel, onderaan elk bericht boven de reactie optie vind men de 3 knoppen. Er is dus een knop om te delen op Facebook, te plaatsen op je Twitter of simpel weg het desbetreffende bericht uit te printen. Om de filmpjes op Youtube te bekijken scrolt men op een willekeurige pagina helemaal naar beneden. Daar vind je dan alle social media knoppen en ook Youtube. Klik op een van de opties en volg de verdere stappen om het te voltooien.

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *