Het is dan zo ver, LimburgseVisser.nl is online!

bkpam252432_bloggingNa wat uurtjes werk om de site in orde te maken is het een feit, de blogpagina is online.

Vanaf heden hou ik jullie steeds na een vis sessie op de hoogte van wat ik heb gevangen. Natuurlijk gaat dit samen met foto’s en video’s. Ik praat niet alleen over mijn avonturen, maar men kan hier ook terecht voor producten of lokvoer dat ik test, onderling ervaringen delen en natuurlijk mag men van alles aan mij vragen, of men antwoordt krijgt hangt natuurlijk van de vraag af maar….. Vragen staat vrij!

Ik wens iedereen veel plezier met deze nieuwe blog en mocht je vragen, opmerkingen, tips of trucs over deze blog hebben, deel deze dan gerust.

Veel plezier!
LimburgseVisser.

4 Commentaren

 1. Peter

  Veel succes met je site.

  1. LimburgseVisser (Auteur bericht)

   Bedankt peter!

 2. May

  Mooi
  Kan ik je ook hier volgen
  Mooie site goed en duidelijk
  Xx

  1. LimburgseVisser (Auteur bericht)

   Leuk dat je eventjes op me blog langs komt! Bedankt voor de complimentjes, ik zal zeker de blog blijven verbeteren.

   Groetjes en tot snel weer
   LimburgseVisser.

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *