LimburgseVisser verhuist van webhosting.

LimburgseVisser veranderd van webhosting waarom?

Ik ben altijd in de weer om de website zo goed en snel mogelijk te laten draaien. Bij mijn huidige provider merk ik dat de laatste tijd erg vaak de website tijdelijk wegvalt en hij wat traag reageert met laden. Dit tot mijn eigen grote ergernis want ik wil LV 24/7 online hebben en dat deze lekker snel werkt en navigeert. Ook is de huidige provider ook nog eens erg duur voor wat ik er terug voor krijg. Nu heb ik een andere, betere provider gevonden (op papier). Nu moet in de praktijk ook uitwijzen of de keuze juist is geweest om een overstap te doen. De site zou stuk sneller draaien, stabieler zijn en 100% online zijn. De kosten zijn ook flink terug gedaald en krijg het zelfde ervoor terug als bij de huidige provider.

Wanneer gaat dit gebeuren.

Op de achtergrond ben ik al volop ermee bezig, back-ups maken, nieuwe pakket aangevraagd, huidige provider op de hoogte gesteld van de verhuizing etc etc. Dus ik ben er al volop mee aan de gang dit in goede banen te leiden zodat jullie de minste last tot geen last van hebben. Als dit allemaal is geregeld en de nieuwe webhosting is er klaar voor kan ik alle bestanden omzetten en is de verhuizing klaar. Dit kan binnen nu en 5 werkdagen gebeuren.

Wat houdt dit in voor ons en LimburgseVisser.nl?

Niks er veranderd niks voor de website of voor jullie, alles blijft bij het oude. Alleen op de achtergrond is alles verbeterd zodat de website beter en stabieler functioneert en ook sneller is. Qua gebruik of andere zaken blijft alles vertrouwd bij het oude. Het enige wat kan gebeuren is dat tijdens het offline gaan van de oude hosting en de nieuwe hosting in gebruik nemen even de website tijdelijk offline gaat. Hoelang? dat is afhankelijk van de nieuwe hosting en het verloop ervan, doorgaans is dit zo minimaal en gebeurd het zelfs niet dat de website offline gaat en zullen jullie er niets van merken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *