Support

Waarom LimburgseVisser.nl supporten?

Natuurlijk zijn er kosten om de website draaiend te houden. Denk aan server kosten, stalling van de website en website ruimte. Om een beetje de kosten te kunnen blijven bekostigen en dit ook te kunnen blijven doen is het mogelijk LimburgseVisser.nl op verschillende mogelijkheden te steunen/supporten. Men kan iets uit de webshop kopen, koop een leuke mok, pet of misschien wel een mooi t-shirt. Maar men kan mij ook doneren op een speciale site, daar kan men mij supporten door een donatie te doen. Dit kan eenmalig of maandelijks, wat jij zelf wilt. De website is: www.patreon.com/limburgsevisser, hier kan men doneren. Hoe? klik op “Become Patron” en de rest wijst zich vanzelf.

Ook is het mogelijk helemaal niks aan te schaffen of te doneren en toch support je mijn site. Hoe? simpel, op de site ziet men een 2 tal reclame blokken. Eentje staat rechts in het menu onder snelle navigatie en de ander is helemaal onderaan de pagina te vinden. Deze 2 reclames genereren voor mij bij elke klik op een van de reclame blokken een klein bedrag. Elke maand krijg ik het bij elkaar opgestelde bedrag gestort dus mensen die klikken op deze reclames zorgen voor kleine inkomsten richting LimburgseVisser.nl. Op deze 3 manieren probeer ik dus de onkosten, aanschaf nieuwe spullen voor de website (denk aan betere camera etc) een beetje te onderdrukken en het zo leuk te houden dat de website online blijft. Er gaat veel tijd, energie en geld inzitten om een website online te hebben, vandaar mijn kleine vraag naar een klein support vanuit jullie.

Kan ik ook spullen van LimburgseVisser kopen?

Zoals eerder gezegd is het uiteraard mogelijk een uniek item te bestellen van LimburgseVisser. Je kunt deze in de webshop bestellen door naar de webshop te gaan. Kies in de webshop een item dat jij leuk vind. Kies hoeveel je ervan wilt, eventueel de maat, en de verzendoptie. Ik ga na bestelling direct aan de slag zodat ik jouw gekozen producten zo snel als mogelijk kan leveren. Leveren is na ontvangst van betaling.

Wat men ook kiest, de kosten van elk gekocht item uit de webshop wordt volledig gebruikt voor de website.

Waar vind ik de webshop om iets te bestellen?

Men kan de webshop vinden door op “webshop” te klikken onder het kopje “Contact & Support“. Als men op “webshop” klikt ga je meteen de webshop in en zie je alle LimburgseVisser artikelen die op het moment bij mij kunnen worden besteld.

Waar vind ik de site om te doneren.

De site waar men een vrijblijvende donatie kan geven in de vorm “eenmalig” en “maandelijks” is geheel vrijblijvend. Wat men wilt geven, hoe vaak etc heeft men zelf in de hand. De site is: www.patreon.com/limburgsevisser

 

Ik bedank iedereen voor zijn support, klikken op de reclames en het kopen van de limburgsevisser artikel(en)!

LimburgseVisser.nl