Support

Waarom LimburgseVisser.nl supporten?

Natuurlijk zijn er kosten om de website draaiend te houden. Denk aan server kosten, stalling van de website en website ruimte. Om een beetje de kosten te kunnen blijven bekostigen en dit ook te kunnen blijven doen is het mogelijk LimburgseVisser.nl op verschillende mogelijkheden te steunen/supporten. Men kan iets uit de webshop kopen, koop een leuke mok, pet of misschien wel een mooi t-shirt. Maar men kan mij ook doneren op een speciale manier, dit kost geen geld maar je doet mij hier wel mee supporten.

Hoe? simpel, op de site ziet men een 2 tal reclame blokken. Eentje staat rechts in het menu onder snelle navigatie en de ander is helemaal onderaan de pagina te vinden. Deze 2 reclames genereren voor mij bij elke klik op een van de reclame blokken een klein bedrag. Elke maand krijg ik het bij elkaar opgestelde bedrag gestort dus mensen die klikken op deze reclames zorgen voor kleine inkomsten richting LimburgseVisser.nl. Op deze 2 manieren probeer ik dus de onkosten, aanschaf nieuwe spullen voor de website (denk aan betere camera etc) een beetje te onderdrukken en het zo leuk te houden dat de website online blijft. Er gaat veel tijd, energie en geld inzitten om een website online te hebben, vandaar mijn kleine vraag naar een klein support vanuit jullie. Ook kan men zo de waardering tonen richting mijn werk en avonturen van LimburgseVisser.

Kan ik ook spullen van LimburgseVisser kopen?

Zoals eerder gezegd is het uiteraard mogelijk een uniek item te bestellen van LimburgseVisser. Je kunt deze in de webshop bestellen door naar de webshop te gaan. Kies in de webshop een item dat jij leuk vind. Kies hoeveel je ervan wilt, eventueel de maat, en de verzendoptie. Ik ga na bestelling direct aan de slag zodat ik jouw gekozen producten zo snel als mogelijk kan leveren. Leveren is na ontvangst van betaling.

Wat men ook kiest, de kosten van elk gekocht item uit de webshop wordt volledig gebruikt voor de website.

Waar vind ik de webshop om iets te bestellen?

Men kan de webshop vinden door op “webshop” te klikken onder het kopje “Contact & Support“. Als men op “webshop” klikt ga je meteen de webshop in en zie je alle LimburgseVisser artikelen die op het moment bij mij kunnen worden besteld.

Waar vind ik de reclame blokken om op te klikken.

Eentje staat rechts in het menu onder snelle navigatie en de ander is helemaal onderaan de pagina te vinden. Het rechter reclame blok is wat kleiner als de reclame blok die onderaan de pagina te vinden is. Maar beide blokken doen hun werk en genereren een kleine bijdragen voor mij als er op geklikt wordt. Let er wel op, ga hier niet als een gek op klikken achter elkaar. Er zit een beveiliging op om misbruik te voorkomen. Het heeft geen zin om dus hier 10x achter elkaar op te klikken. Als men 1x per dag op een van de reclames klikt is dit al meer als voldoende!

Ik bedank iedereen voor zijn support, klikken op de reclames en het kopen van de limburgsevisser artikel(en)!

LimburgseVisser.nl